BEN COHEN

BEN COHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 168 beoordelingen
9 sep 2021 om 15:00 Delicious!
17 jul 2021 om 21:50 The food was made with amazing fresh ingredients in special the thajin. Fresh herbs and fresh bread really good. Only the shoarma was really salt in my opinion granddad cohen did that way better...but overall amazing food...just watch the salt level
16 jul 2021 om 22:37 Eten was prima in orde maar 1,5 daarop wachten niet.
27 jun 2021 om 21:52 Verkeerde saus
24 jun 2021 om 16:59 Eten was prima maar niets bijzonders, wel stevig geprijst dus wat mij betreft niet helemaal in verhouding. Levertijd liep ook uit. Bezorger vriendelijk ondanks dat ie lang moest wachten bij Ben Cohen.
21 jun 2021 om 22:21 1,5 uur wel wat lang wachten op een shoarma
21 jun 2021 om 21:45 Snelle bezorging en lekker eten, zeker een goede keuze!
10 jun 2021 om 22:08 Bezorging duurde erg lang. Tijd veranderde steeds in meer minuten wachten. Uiteindelijk bijna 2.5 keer de beloofde tijd gewachT. Eten was gewoon oke. Niks speciaals. Bestel hier niet meer.
25 mei 2021 om 9:35 Vegan Shoarma en een gewone shoarma besteld. Het shoarmavlees was te zout. Al het andere: broodjes, aardappels, sauzen etc. was zalig.
23 mei 2021 om 21:45 Lamstajine superlekker en was heet toen ze arriveerde. Bezorger vriendelijk. Ga ik zeker aanbevelen.
20 mei 2021 om 21:55 Shoarma was prima maar wat heb ik lang moeten wachten. Geplande bezorgtijd was 19.30 uur maar dat werd 20.39 uur. Kan echt niet, niet even gebeld dat het wat langer gaat duren. Ben Cohen sla ik in vervolg over.
27 apr 2021 om 9:27 One of the most delicious food in Amsterdam!!!